SPOZNAJTE POMURSKO


GOSTOLJUBJE

GOSTO-
LJUBJE

DOŽIVETJA NA VINEI PANONIKI

Doživetja na Vinei Panoniki: degustacije vin
pester IZBOR
odličnih VIN
Doživetja na Vinei Panoniki: vrhunska kulinarika
odlična kulinarika in vrhunski kuharji
Doživetja na Vinei Panoniki: večnamenski prostor za seminarje, delavnice in zaključnene družbe

prostor za družbe
do 24 ljudi

Doživetja na Vinei Panoniki: nočitev v mobilnih hiškah
nastanitev v naših mobilnih hiškah

VINO NAS
POVEZUJE

 • VINSKI IZLETI
 • DEGUSTACIJA VIN
 • VINSKI TEČAJI

Je kje lepše okušati vino in uživati v dobri družbi kot sredi spokojne pokrajine, ki jo že tisočletja oblikujeta vinska trta in predano delo zagnanih vinogradnikov? Naj bodo strokovna srečanja vinskih poznavalcev, degustacije vina ali izleti po lokalnih vinskih kleteh – v Vinei Panoniki poskrbimo za ustvarjanje vaših nepozabnih spominov. 

Zdaj morate samo še izbrati svoje doživetje, za vse ostalo poskrbimo mi. Če vas zanima več, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Doživetja povezana z vinom in vinogradi

Vinski izleti

Popeljemo vas na izlet v bližnjo vinsko klet po izbiri, kjer sledi pogovor z vinarjem, degustacija vina in pogostitev z lokalnimi dobrotami.

degustacije vin

Degustacije vin

V naši vinoteki lahko izbirate med rednimi letniki in delom arhive vin lokalnih partnerjev, ob katerih vas razvajamo z domačimi dobrotami. 

strokovna srečanja na temo vina in vinogradništva

Vinski tečaji in strokovne delavnice

V Vinei Panoniki gostimo tudi vinske tečaje in izobraževanja za strokovnjake, na katerih po želji postrežemo prigrizek.

KULINARIČNA
RAZVAJANJA

 • GOURMET VEČERJE
 • KULINARIČNI TEAM-BUILDINGI
 • KULINARIČNE DELAVNICE

Če vaši družbi zadiši kulinarično razvajanje izpod rok vrhunskega mojstra, bi radi povezali svojo ekipo prek skupnega kuhanja ali se v kuhinji naučili kaj novega, je v Vinei Panoniki na voljo vse potrebno, da vas popeljemo do novih kulinaričnih doživetij.

Zdaj morate samo še izbrati svoje doživetje, za vse ostalo poskrbimo mi. Če vas zanima več, vas vabimo, da nas kontaktirate.

doživetja z vrhunsko kulinariko in gourmet večerjami

Gourmet večerje

Gourmet večerjo v naši profesionalni kuhinji pripravimo samostojno ali v sodelovanju z gostilno Zorko iz bližnjih Borecev in chefom Andrejem Kuharjem, prvim Slovencem z Michelinovo zvezdico.

doživetja na kulinaričnih delavnicah

Kulinarične delavnice

Kulinarične delavnice in kuharski tečaji potekajo pod vodstvom priznanih kuharskih chefov, ki vas bodo naučili nekaj svojih veščin.

Doživetja na kulinaričnih team buildingih

Kulinarični team-buildingi

Vašo ekipo povežemo na zabavni kulinarični pustolovščini, na kateri se boste naučili marsikaj novega, se do sitega najedli in popili dobro lokalno kapljico.

POSLOVNI
DOGODKI

 • TEAM-BUILDINGI
 • POSLOVNA SREČANJA
 • SEMINARJI

V Vinei Panoniki organiziramo tudi najrazličnejša poslovna srečanja. Izvrstna vinska spremljava, kulinarične poslastice in strokovno osebje so zagotovilo, da bo vaš dogodek naredil vtis, kot si ga želite.

Zdaj morate samo še izbrati svoje doživetje, za vse ostalo poskrbimo mi. Če vas zanima več, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Doživetja na strokovnih predavanjih in seminarjih

Strokovna predavanja in seminarji

Nudimo idealen prostor za organizacijo seminarjev ali izobraževalnih delavnic za manjše skupine, ki jih popestrimo z lokalnimi specialitetami in kozarčkom vina.

Doživetja na poslovnih srečanjih

Poslovna srečanja

Zaposlene in poslovne partnerje navdušite z druženjem, ki bo ostalo v spominu zaradi odlične kulinarike, dobrega vina in prijetnega ambienta.

Doživetja na team buildingih

Team-buildingi

Nič ne poveže ekipe bolj kot sodelovanje in zabava v sproščenem okolju ob dobri hrani in pijači.

KULTURNA
SREČANJA

 • KULTURNI DOGODKI
 • DELAVNICE LOKALNEGA LJUDSKEGA PLESA IN PETJA

Intimnost lokacije Vinee Panonike ter spokojna in slikovita pokrajina sta odlična kulisa za najrazličnejše kulturne dogodke, tudi folklorne delavnice in poustvarjanje starih običajev. Za piko na i bodo poskrbeli naša izbrana vinska kapljica in prvovrstni lokalni prigrizki.

Zdaj morate samo še izbrati svoje doživetje, za vse ostalo poskrbimo mi. Če vas zanima več, vas vabimo, da nas kontaktirate.

doživetja na kulturnih dogodkih

Kulturni dogodki

Ponujamo idealen prostor za malce drugačno predstavitev knjige, branje poezije, intimne koncerte ali druga kulturna srečanja. Naša ekipa vam nudi strokovno podporo in pomaga organizirati dogodek po vašem okusu.

Doživetja na delavnicah ljudskega plesa in petja

Delavnice lokalnega ljudskega plesa in petja

Organiziramo delavnice ljudskega petja in strokovne folklorne delavnice pod vodstvom izkušenih mentorjev. Ponosni smo na bogata lokalna ljudska izročila, ki gredo z roko v roki z dobro kapljico in lokalnimi prigrizki.

ZASEBNA
DRUŽENJA

 • ZASEBNA SLAVJA
 • INTIMNE POROKE
 • ODDIH ZA DVA V NARAVI

Pomembne osebne praznike in dogodke si zapomnimo za vse življenje, sploh če jih preživimo na markantni lokaciji ob dobri pijači in pristni kulinariki v krogu ljubljenih ljudi. Naj bo poroka, obletnica ali slavje kar tako – dogodek vam pomagamo narediti nepozaben.

Zdaj morate samo še izbrati svoje doživetje, za vse ostalo poskrbimo mi. Če vas zanima več, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Doživetja na zasebnih slavjih

Zasebna slavja

Kulinarične vragolije priznanih kuharskih mojstrov ter pestra vinska spremljava bodo dale vašemu slavju naboj, ki povabljenih zagotovo ne bo pustil ravnodušnih.

Doživetja, poroka in intima mladega para

Intimne poroke

Preživita vajin dan v krogu najbližjih in uživajta v romantiki okoliških vinogradov, medtem ko srkata vrhunsko vinsko kapljico in uživata v jedeh izpod rok priznanih kuharskih mojstrov.

doživetja in oddih za dva v naravi

ODDIH ZA DVA V NARAVI

Mir, tišina in prikupna nastanitev v lesenih mobilnih hiškah na našem posestvu ponujajo idealno priložnost za pravi miselni odklop in uživanje z drago osebo.

ŠPORT IN
SPROSTITEV

 • KOLESARSKA DOŽIVETJA
 • SPROSTITVENE DELAVNICE

Vinea Panonika s svojo lego v srcu pomurskega podeželja zagotavlja pristno spokojnost vsakdana, kot nalašč za umiritev, miselni odklop in popolno sprostitev. Pestre naravne danosti kar kličejo po aktivnem preživljanju prostega časa, ali na kolesu ali na pohodu po vinogradih. Izkoristite jih!

Zdaj morate samo še izbrati svoje doživetje, za vse ostalo poskrbimo mi. Če vas zanima več, vas vabimo, da nas kontaktirate.

kolesarska doživetja

Kolesarska doživetja

Okoliški vrhovi ter pomurske ravnice omogočajo idealen kolesarski pobeg tako za športnike kot rekreativne kolesarje. Pri nas si lahko izposodite navadna ali električna kolesa ali pa pridete do nas s svojimi.

doživetja in sprostitvene delavnice
Sprostitvene delavnice

Delavnice organiziramo v sodelovanju z izkušenimi strokovnjaki ali samostojno. Ponujamo umik od stresnega vsakdana ter sprostitev na svežem zraku med jabolčnim nasadom. Za piko na i vas razvajamo tudi z zdravimi prigrizki.

Logotip Vinea Panonika
NAHAJAMO SE TU:

Hrašenski Vrh 1
9252 Radenci
Slovenija

OBIŠČITE NAS:

Vinea Panonika je odprta po predhodnem dogovoru.

KONTAKTIRAJTE NAS:

Telefon: + 386 64 199 684 (Marketing)
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Pokličite ali pišite za rezervacijo!

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!