Politika zasebnosti in piškotki

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljalcu te spletne strani, Nexum d.o.o., posredujete uporabniki, ko se naročate na naše e-novice ali ko pošiljate povpraševanje o naših storitvah.

Upravljalec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

Nexum, d.o.o.
Obrtniška ulica 11
1370 Logatec


Telefon: +386 64 199 684
E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Uporaba podatkov

Uporabniki spletnega mesta imate možnost, da se naročite na prejemanje e-novic ali prek spletnega obrazca pošljete povpraševanje o naših storitvah.

S posredovanjem vaših podatkov prek spletnega obrazca soglašate z njihovo hrambo v naši bazi podatkov in uporabo v namene trženja, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov o strankah. Osebne podatke bomo uporabljali le v namene, za katere ste dali svoje soglasje. Vaših osebnih podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali nepooblaščenim tretjim osebam brez vaše privolitve. Zavezujemo se, da bomo hranili, obdelovali in varovali pridobljene osebne podatke v skladu z zakonodajo.

Preklic soglasja, popravki in odjava

Če ne bi želeli več prejemati naših obvestil, se lahko kadarkoli odjavite tako, da nam po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. sporočite, naj vas odjavimo s seznama prejemnikov. Prav tako lahko kadarkoli zahtevate popravek, ugovor, prenos, omejitev obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov, ki smo jih zbrali v namen obveščanja, in sicer tako, da nam zahtevo pošljete po e-pošti.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki običajno vsebujejo zaporedje črk in številk, naložijo pa se na uporabnikovo opremo (računalnik, mobilna naprava in podobno), ko ta obišče spletno stran vinea-panonika.si. Piškotki spletni strani omogočajo prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki se bolje odzivajo na specifične uporabnikove potrebe. Pri Vinea Panonika piškotke uporabljamo zato, da izvemo, kako si ogledujete našo spletno stran in glede na pridobljene informacije izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Piškotki

Na naših spletnih straneh uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

Vir piškotka in ime: 
PH_HPXY_CHECK s1
Namen: zabeleži čas trajanja obiska
Trajanje: trajanje seje
Posredovanje tretjim osebam: ne

Vir piškotka in ime:
30e65a65675bc64ecd615ff755505e96
Namen: zabeleži čas trajanja obiska
Trajanje: trajanje seje
Posredovanje tretjim osebam: ne

Sledenje

Vinea Panonika za nenehno optimizacijo svojega tržnega komuniciranja na svojih spletnih straneh uporablja analitično programsko opremo Google Analytics (Google Inc.). Ta uporablja piškotke za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in ključnih besed, ki vodijo na mesto, težave pri navigaciji). Spletno mesto vinea-panonika.si uporabnike seznani s piškotki in jih naloži na vašo napravo (računalnik), če se s tem strinjate.

Podatki, pridobljeni s pomočjo piškotkov, so anonimni in se ne povezujejo z vašimi osebnimi podatki, razen če z njimi izpolnite spletni obrazec. Če piškotkov ne sprejmete, informacij in podatkov ne shranjujemo.

Omogočanje in onemogočanje piškotkov in podobne tehnologije

Uporabniki imate možnost sprejeti ali zavrniti piškotke na posameznih spletnih mestih. Nekatere piškotke brskalniki nameščajo samodejno, blokirate jih lahko le z nastavitvami brskalnika. Vendar je treba opozoriti, da onemogočanje piškotkov lahko povzroči nepravilno delovanje nekaterih funkcionalnosti ali celo celotne spletne strani.

Logotip Vinea Panonika
NAHAJAMO SE TU:

Hrašenski Vrh 1
9252 Radenci
Slovenija

OBIŠČITE NAS:

Vinea Panonika je odprta po predhodnem dogovoru.

KONTAKTIRAJTE NAS:

Telefon: + 386 64 199 684 (Marketing)
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Pokličite ali pišite za rezervacijo!

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!